-ETAPA 11- EMBRUN / SAVOURNON

L’onzena etapa segueix pels Alts Alps i, per tant, continua la muntanya: només començar ens trobarem dures rampes fins a coronar, al quilòmetre set, el poble de les Bouteils, a més de 1200 metres. En aquest punt, el recorregut ens premia amb unes magnífiques vistes del Llac de Serre-Ponçon, que no abandonarem fins a la localitat de Saint-Apollinaire, on comença un llarg descens de més de vint quilòmetres. La ruta, tota per asfalt i per carreteres secundàries, no presenta més complicacions fins arribar a Monetier-Allemond, on creuarem el riu Durance i on també comença el coll de Fayre, que tot i no tenir rampes de gran desnivell, té vuit quilòmetres de longitud que segur que es faran notar a les cames.

ESPÒNSOR — INFORMACIÓ CLAU

COST ETAPA: 350 €

PRINCIPALS ATRACTIUS:

Tornar a guanyar alçada per gaudir de les vistes del llac de Serre-Ponçon.

Pas pels pobles del marge dret del llac, que gaudeixen d’una vista privilegiada, no només del llac, sinó també, ja a la llunyania, del Parc Nacional dels Ecrins.

L’asfalt del coll de la Faye, un clàssic del Ral·li de Monte-Carlo.

Dificultat etapa: Saber gestionar la fatiga i els dos colls de muntanya del dia, les dificultats més destacades de l’onzena etapa.