-ETAPA 16- SAINT GILLES DU GARD / BESIERS

L’etapa més llarga de tot el recorregut és alhora una de les més senzilles o, dit d’una altra manera, molts quilòmetres per recórrer però sense cap dificultat, ni per desnivell ni per navegació. L’etapa ens dirigeix durant els primers quilòmetres cap a la desembocadura del Roine i la Camarga. Un cop arribats a la bonica ciutat d’Aigüesmortes, el track ens condueix paral·lels al canal del Roine fins a Seta. Seguim planejant, a la dreta els estanys d’aigua salabrosa i a l’esquerra el mar Mediterrani fins a Agde, on virarem cap a l’interior per arribar al destí de la setzena etapa: Besiers.

ESPÒNSOR — INFORMACIÓ CLAU

COST ETAPA: 600 €

PRINCIPALS ATRACTIUS:

Etapa amb més quilòmetres de Tracks del 21.

Parc Natural Regional de la Camarga: a la desembocadura del Roine, el paisatge barreja salines, arrossars, estanys, pastures de cavalls i braus de la Camarga.

Aigüesmortes, ciutat medieval que presenta un aspecte d’autèntica fortalesa medieval, amb els seus 1654 metres de muralles i les seves vint torres.

Entre el Mediterrani i l’estany de Thau, trobem Seta. El port, els canals i les acolorides façanes dels edificis, fan que rebi el nom de la Venècia del Llenguadoc.

De ben segur que l’arribada a Besiers ens regalarà una magnífica panoràmica de la catedral de Sant Nazaire i el pont vell damunt del riu Orb.

Dificultat etapa: Només la longitud en quilòmetres i l’absència de vegetació durant la ruta, fet que podria accentuar la sensació de calor, dificultats del dia.