-ETAPA 17- BESIERS / SALSES

Seguim amb una altra jornada amb molts quilòmetres per continuar avançant cap al destí final de Tracks del 21. Durant els primers trams de l’etapa, sortint de Besiers, anem a trobar Narbona pel canal du Midi. Un cop arribats a la ciutat occitana, el camí vira cap a la costa vorejant el llac la Berre per anar a trobar Port-la-Nouvelle. Però tantes hores planejant es fan molt monòtones: és per això que el recorregut ens regala uns últims trenta quilòmetres més intensos amb terreny ondulat i amb constants tobogans pel massís de les Corberes i fins a arribar a Salses.

ESPÒNSOR — INFORMACIÓ CLAU

COST ETAPA: 350 €

PRINCIPALS ATRACTIUS:

Pedalar tranquil, relaxat i a l’ombra dels arbres pel Canal du Midi: un petit oasi després de tants quilòmetres a les cames.

Deixem el canal du Midi i tornem a la traça de la via Domitia a Narbona, on podrem gaudir del palau dels Arquebisbes i la catedral de Sant Just i Sant Pastor.

El Parc Natural Regional de la Narbonesa i la seva riquesa paisatgística: des de llacunes i platges d’arena fina fins a les vinyes i el massís de les Corberes.

Arribada a Salses i l’imponent castell. Porta dels Països Catalans. Ens anem apropant a casa.

Dificultat etapa: Sense desnivell i un terreny favorable durant el primer tram de l’etapa, per acabar per un terreny més complicat i explosiu.