-ETAPA 19- FIGUERES / GIRONA

Antepenúltima jornada de Tracks del 21. Dia clarament de transició i enfocat a recuperar-se del més que probable cansament i desgast de les maratonianes etapes occitanes. Amb el quilometratge més curt de tot el repte, la jornada que uneix les dues capitals gironines no ha de suposar cap dificultat i l’únic objectiu ha de ser completar el recorregut amb rapidesa, i així accelerar la recuperació per encarar amb garanties les dues últimes etapes de Tracks del 21.

ESPÒNSOR — INFORMACIÓ CLAU

COST ETAPA: 600 €

PRINCIPALS ATRACTIUS:

Etapa al cor de les comarques gironines, entre les dues ciutats més destacades.

Jornada de bicicleta de muntanya, els camins amb les marques grogues i blaves de la Via Augusta superen en proporció a l’asfalt.

Atractius abans d’entrar a Girona: a Cervià de Ter, el track s’uneix al riu Ter. A l’alçada de Sant Julià de Ramis, a la dreta, la muntanya dels Sants Metges.

Arribada a Girona, ciutat amb incomptables atractius: el Call (el més ben conservat d’Europa), la Força Vella, la catedral, la plaça del Vi…

Dificultat etapa: Etapa sense cap dificultat tècnica. Objectiu: completar-la amb menys de 3 hores per maximitzar i ampliar al màxim la recuperació.