-ETAPA 21- LA ROCA DEL VALLÈS / RCDE STADIUM

Etapa final de Tracks del 21. El recorregut vol ser un últim homenatge i tribut a Dani Jarque, així que el track va a buscar espais emblemàtics i amb una relació directa amb el capità perico. Arribant al parc fluvial del Besòs, el track es desvia per anar a cercar la Ciutat Esportiva Dani Jarque a Sant Adrià. Més tard, ja a Barcelona i després de superar les rampes de la muntanya de Montjuïc, visitem l’Estadi Olímpic. Els quilòmetres finals de l’etapa es traslladen a Sant Boi, localitat del Dani i el camp de la COOPE. Des d’aquest punt, només caldrà creuar el riu Llobregat per acabar l’etapa, el repte i el projecte, a la porta 21 del RCDE Stadium.
 

ESPÒNSOR — INFORMACIÓ CLAU

COST ETAPA: 1350 €

PRINCIPALS ATRACTIUS:

Pas per la Ciutat Esportiva Dani Jarque a Sant Adrià del Besòs, instal·lacions enfocades al futbol formatiu i que porten el nom del capità.

Visita a l’Estadi Olímpic Lluís Companys a Montjuïc, estadi on va debutar el 20 d’octubre de 2002 contra el Recreativo de Huelva.

Record dels inicis futbolístics del Dani i club de la seva infància: CF Cooperativa de Sant Boi de Llobregat.

Final del repte a la porta 21 del RCDE Stadium i tribut a l’escultura en record al capità blanc-i-blau, espai on se li ret homenatge cada 8 d’agost, des de 2009.

Etapa que culmina el repte esportiu, solidari i d’homenatge a Dani Jarque en el desè aniversari de la seva malaurada pèrdua.

Dificultat etapa: Etapa sense dificultat tècnica, per terreny força favorable i encarada a gaudir i assaborir la culminació de Tracks del 21.